Benitex

Šest najpopularnijih trendova u dizajnu spavaćih soba za 2022. godinu

Održivi materijali, prepoznatljive tkanine i udobni dodaci čine neke od obaveznih stvari u spavaćoj sobi o kojima će svi sanjati u narednoj godini. Od svih soba u Vašem domu, spavaća soba je možda najličnija. Služi kao Vaše privatno utočište gde se možete opustiti i pustiti da Vaš individualni stil zaista zablista. Ovo su neki od najpopularnijih trendova u dizajnu spavaćih soba za 2022. godinu:

Dizajn namenjen za udobnost – da biste naglasili opuštanje i udobnost u svojoj spavaćoj sobi, stavite sloj plišanih jastuka i mekog, luksuznog tekstila , i opremite ga stvarima koje čine da se osećate smireno i utešeno, kao što su mirisne sveće, omiljene knjige ili porodične fotografije.

Održiva posteljina – održivost je glavna briga u celom domu, koja utiče na naš izbor proizvoda za čišćenje, boje, posude za skladištenje hrane i još mnogo toga. Ali pošto provodimo veliki deo svakog dana u krevetu, korišćenje prirodnih, ekološki prihvatljivih materijala je posebno važno u spavaćoj sobi. Održiva posteljina je izrađena od prirodnih materijala i to pozitivno utiče na Vaše zdravlje i raspoloženje dok je koristite, a isto tako možete biti sigurni da učestvujete u održavanju životne sredine čistom.

Izražene boje spavaće sobe – meke neutralne nijanse poput bele i sive uvek će biti omiljene zbog svog umirujućeg osećaja, ali toplije, smelije nijanse počinju da rastu u popularnosti kao boje spavaće sobe. U spavaću sobu ugradite tople, zasićene nijanse na posteljinu ili zidove za nalet boja ili počnite sa malim detaljima kao što su jastuci, prekrivači ili dodaci za noćni ormarić.

Upadljive šare – iako možda oklevate da pokrijete celu svoju dnevnu sobu tapetama sa raskošnim šarama, Vaša spavaća soba je privatniji prostor u kome se možete usuditi da eksperimentišete. Da biste ulepšali svoju spavaću sobu, odlučite se za upadljive tapete, kombinujte šare na jastucima i posteljini ili upotpunite sobu tepihom sa geometrijskim šarama.

Akcenat na kvalitetu – kvalitet često zahteva malo ulaganja, ali potrošači su sve spremniji da se troše kada je u pitanju udobnost. Ako želite da potrošite novac na svoju spavaću sobu, razmislite o tome koji bi investicioni komadi imali najveći uticaj. Novi dušek ili jastuk, na primer, mogu poboljšati Vaš kvalitet sna, dok luksuzni set čaršava može učiniti da se osećate kao da boravite u otmenom hotelu.

Fokus na sobama za goste – u svojoj slobodnoj spavaćoj sobi razmislite o osvetljavanju zidova, nadogradnji na šarenije posteljine ili čak da se potrošite na novi dušek kako bi se gosti osećali dobrodošlo i opušteno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *